Wijkavond Hagenbroek 2020

Kampen februari 2020

Beste wijkgenoten,

Wijkvereniging Hagenbroek houdt in samenwerking met de gemeente Kampen op  maandag 9 maart a.s. de jaarlijkse wijkavond. Dit jaar staat de wijkavond in het teken van ‘Duurzaam Hagenbroek’. U bent vanaf 19.30 van harte welkom in de Prisma school, Marinus Postlaan 1a Kampen.

Als wijkvereniging vinden wij het belangrijk dat u op de hoogte bent en blijft van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in uw wijk. De wijk is gebouwd in een tijd dat nog niet alle aandacht uitging naar duurzaamheid. Met deze wijkavond gaan wij samen met u in op de (on)mogelijkheden die er zijn om de wijk te verduurzamen. Gedurende de avond worden er door de deskundigen tal van tips en adviezen gegeven die zijn toegesneden op onze wijk en de woningen. Ook wordt door de gemeente een laatste stand van zaken gegeven omtrent de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Kan/gaat de wijk in de toekomst ‘van het gas af’? Een vraag die zo maar eens de revue kan passeren. We sluiten tenslotte af met de energiescan. Uiteraard staat het u ook vrij om zelf uw vragen te stellen aan de aanwezige deskundigen.

De avond is als volgt ingedeeld:

19:30  ontvangst met koffie en thee

openingswoord mw. Hannie Wijnhoud, voorzitter wijkvereniging

presentatie de heer J. Vosselman, milieu & energie-adviseur Gemeente Kampen

20.15  pauze met koffie/thee

20.30  **Energiebesparingsmaatregelen /energieadviezen**                                                                     presentatie de heer C. Timmermans.                                                                                                                                                                                                                                                             (www.energieloketkampen.nl /www.verbeterenbespaar-kampen.nl)

21.15  vragenronde

21.30  afsluiting/ gelegenheid tot napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

De wijkavond is voor iedere wijkbewoner kosteloos toegankelijk.                                          Wij zien u graag op 9 maart!

Met vriendelijke groet,

Vincent Agema,                                                                                                                                      namens het bestuur van Wijkvereniging Hagenbroek

This entry was posted in Digitale veiligheid. Bookmark the permalink.